Oct 16, 2008

Technorati Chart

Keyword popularity across the Blogosphere
This chart illustrates how many times blog posts across the Blogosphere contained the following keywords.
Enter any term on Technorati to see a chart of how many blogs have used the term in the past week to the past year. Then, they give you the code so that you can add the chart to your blog. It automatically updates so that your visitors can see how popular the term is in the blogosphere. Use a topic that you often blog about or try using your name as a search term and you'll always know when people are talking about you.

You can find the chart here.

9 comments:

  1. thanks for information..very intresting and useful for me :)

    ReplyDelete
  2. good info friend..n nice blog..I like..

    ReplyDelete
  3. Hey D...when are you going to show us some photos of your puppy :)

    ReplyDelete
  4. akhirnya... diantara waktu sibuk ku, aku masih dapat menyempatkan waktu ke rumah sobat, walau hanya sebentar.. sukses deh sobat..

    ReplyDelete
  5. @ Blogging, Apih, Gossip. Yup, you are welcome. Thanks for your feedback :)

    @ Dorothy. I was thinking about it ~D~ :)

    ReplyDelete
  6. aku mau tanya nih... technorati di lyla-home kok makin turun aja ya... sebelum aku posting pake bhs inggris technorati ku 300 an... setelah posting pake bhs inggris makin lama makin turun dan skrg cuma 238 kenapa ya?? aku udh kirim email ke contact us nya tp tetep aja gak ada perubahan??

    ReplyDelete
  7. @ Lyla. Yang saya tau, Technorati tu diitung berdasar banyaknya link ke blog / ke post mbak. Yang paling simpel menurut saya sih dengan menerima award dari temen - temen dan disebarkan kembali sebanyak mungkin. Semakin banyak link, Technorati semakin naik juga. Lagipula bisa memperkuat Google PageRank kok mbak (kalo link balik-nya dari blog yang ber-PageRank). Mohon dibenerin kalo saya sok tau :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.