Sep 9, 2008

Black Rose Birthday Card


Select » Copy » Paste
Here is how to use it: Select the code, Copy, then Paste it where you want it to appear. It can be used on any website or blog that allows HTML.

Image: MyNiceSpace

4 comments:

  1. @ Shugoshin. He he, ga ada yang ultah kok. cuma iseng aja buat kirim comment di friendster. Sapa tau ada yang ultah.. :)

    ReplyDelete
  2. Kirain kamu ultah bro... Abis cuma gambar aja tanpa penjelasan sih :D Sok, dikasih atuh katany2 yang tepat buat keyword di search engine, misalnya happy birthday banner for friendster, myspace, bla...bla...bla... :D

    ReplyDelete
  3. @ Adieska. Dikasih kata2nya langsung di judulnya ya? Hmm, kalo judulnya saya ganti 'Happy BirthDay To You - Friendster Comments' gimana? Mohon bimbingan.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.